Mikä on Metro-seurakunta?

Metro-seurakunta on kristillinen Raamattuun perustuva itsenäinen tunnustuskunnaton paikallisseurakunta, joka on syntynyt Tulenkantajat Lähetys FbMission ry - järjestön Kuopiossa tehdyn työn tuloksena. Seurakunta ei kuitenkaan toimi tämän järjestön alaisuudessa eikä myöskään enää ole minkäänlaisessa yhteistyössä sen kanssa, vaan toimii täysin itsenäisenä seurakuntana.

Sydämemme haluna on nähdä jokaisen Kuopiolaisen kohtaavan Isän Jumalan rakkauden Jeesuksessa Kristuksessa henkilökohtaisesti.

Tule sellaisena kuin olet, lähde muuttuneena.

Käy katsomassa lisätietoa

Löydät sivuiltamme lisätietoa myös Metro-seurakunnan johtajuudesta sekä tarkempaa tietoa mihin uskomme ja miksi yleensä olemme olemassa. Käy toki myös katsomassa yhteystietomme ja ohjeita antamiseen. Blogista löydät saarnamuistiinpanoja ja muita ajatuksia.

Viihdy siis sivuillamme ja tutkiskele rauhassa!