Miksi Metro-seurakunta on perustettu?

Metro-seurakunta on olemassa, jotta Kuopio ja koko maailma voitaisiin tehdä Jeesuksen Kristuksen opetuslapsiksi.

Haluamme olla tekemässä oman osamme tässä Jeesuksen seuraajilleen jättämässä tehtävässä yhdessä muiden kristittyjen kanssa.

Jos olet kiinnostunut tuntemaan henkilökohtaisesti Jumalan, niin voit tutustua todella hyviin uutisiin sivuillamme.

Miksi uusi seurakunta on perustettu?

Monien tutkimusten tuloksena on todettu, että uusi seurakunta tavoittaa uusia ihmisiä.

Emme halua tavoittaa ihmisiä, jotka jo ovat jossain seurakunnassa. Haluamme nähdä, että ihmiset jotka eivät vielä tunne Jeesusta saisivat oppia tuntemaan Hänet henkilökohtaisena Vapahtajanaan sekä kasvaa tässä tuntemisessa opetuslapseuteen.

Uusista seurakunnista ja muusta ihmisten tavoittamisesta voit lukea lisää esimerkiksi Dawn Finlandin verkkosivuilta.