Seurakuntaan liittyminen

Tervetuloa mukaan Metro-seurakunnan toimintaan! Voit rauhassa tutustua seurakuntaperheemme arkeen - mitä opetamme, mikä on näkymme ja tavoitteemme - ilman mitään paineita liittymisestä.

Liittymisprosessi

1. Jos olet kiinnostunut seurakuntaan liittymisestä, ota yhteys pastoriin. Voitte yhdessä varata aikaa yhteiseen rukoukseen seurakuntakoti-asiasi puolesta ja kerromme mielellämme seurakunnastamme lisää.
  2. Liittyessäsi seurakuntaamme et voi samanaikaisesti kuulua muihin seurakuntiin. Se tuo elämääsi levon ja auttaa keskittymään Jumalaan ja yhteen seurakuntaan.
  3. Henkilökohtainen usko ja uskovien kaste kuuluvat olla kunnossa seurakuntaan liittyessäsi. Jos haluat tulla uskoon tai käydä kasteella, keskustelemme mielellämme asiasta ja hoidamme asian käytännössä.
  4. Liittymiskaavakkeen täyttö ja palautus, jonka seurakunnan johtoryhmä vielä käsittelee yhdessä.
  5. Siunaamme sinut seurakunnan jäseneksi ja juhlimme seurakuntaperheenä, että olet löytänyt kotiin.

Olet lämpimästi tervetullut !

Jäsenhakemus