"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."
– Matt. 28: 19-20

Kaikki kansat

Metro-seurakunnan sydämen haluna ja näkynä on Jeesuksen antaman lähetyskäskyn täyttyminen. Erityisesti tahdomme nähdä nk. "tavoittamattomien" kansojen sekä Jumalan valitun kansan Israelin pääsevän osalliseksi Jeesuksen Kristuksen julistamasta Valtakunnan ilosanomasta. Tahdommekin panostaa tähän taloudellisesti, rukouksissa sekä omilla teoillamme.

Tue kanssamme

Olemme katsoneet seuraavat kohteet arvollisiksi saamaan jatkuvaa taloudellista ja hengellistä tukeamme. Voit osallistua tähän työhön antamalla oikealla viitteellä seurakunnan tilille sekä rukoilemalla työn puolesta.

Löydät täältä myös sitoutumislomakkeen, jonka voit täyttää halutessasi sitoutua tietyksi ajaksi tukemaan jotain näistä töistä.