• tidningsart 730
  • asia1

Svensk Pionjärmission - Mikael ja Teresa Boman

Mikael ja Teresa Boman

Mikael ja Teresa Boman ovat Svensk Pionjärmission -järjestön perustajat ja johtajat. Yhdessä muutaman muun perheen kanssa he järjestävät evankelioimiskampanjoita saavuttamattomilla alueilla sekä johtajien kouluttamista PMDTS (Pioneer Mission Disciple Training School) koulutuskeskuksessa Sri Lankassa.

Voit tukea tätä työtä antamalla Metro-seurakunnan tilille kirjoittaen viestiin 'Mikael Boman.'

Svensk Pionjärmission - näky

• Evankeliumin levittäminen 10-40 ikkunan sisällä ja naapurimaissa oman organisaation kautta mutta myös yhteistyössä muiden kirkkojen, järjestöjen ja kumppaneiden kanssa.
  • Käyttää soveltuvia menetelmiä kussakin yksittäisessä tilanteessa, joiden tarkoituksena on olla mahdollisimman tehokkaita.
  • Istuttaa seurakuntia alueilla ja paikoissa, joissa tällä hetkellä on vähän tai ei lainkaan kirkkoja.
  • Aloittaa strategisesti sijaitsevia koulutuskeskuksia, joiden tarkoituksena on kouluttaa ja lähettää paikallisia uskovia lähetystyöhön omaan maahansa tai naapurimaihin.
  • Paikallisten uskovien rakentaminen, niin että heistä tulee vahvoja Kristuksen opetuslapsia.

Lisätietoa:

www.pioneermission.org