Solut

Solut eli pienryhmät ovat Metro-seurakunnan perusta. Solut ovat noin 3-12 hengen ryhmiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti kohtamaan Jumalaa ja toinen toistaan.

Solukokoontumiset kestävät noin tunnin, jonka aikana on rukousta, ylistystä ja Jumalan Sanan opetusta, jonka jälkeen on mahdollisuus vapaaseen oleskeluun virvokkeiden kanssa. Solukokoontumiset ovat aina avoimia uusillekin vierailijoille.

Soluissa on tilaa niin todellisten ihmissuhteiden kehittymiselle kuin todelliselle hengelliselle kasvulle. Jumalan Sana saa tulla siellä henkilökohtaiselle ja matalalle tasolle sekä jokaisen tarpeet voidaan huomioida rukouksissa.

Jokaisessa solussa on seurakunnan valtuuttama johtaja vastaamassa solun toiminnasta.

Halutessasi mukaan solutoimintaan ole meihin yhteydessä.