09.11.2017 14:13 Ikä: 12 days

Lapset Jumalan valtakunnassa 25.11.

Tervetuloa Eva Sarsan vetämään työpajaan klo 12-15. Eva myös opettaa klo 16 alkavassa tilaisuudessa.


Oletko miettinyt miten kasvattaa lastasi Jumalan tuntemiseen? Mitä se voisi tarkoittaa käytännössä? Miten lapsi hahmottaa Jumalan valtakunnan asioita? Mitä Jeesus tarkoitti asettaessaan lapsen esimerkiksi meille?

 

Tervetuloa pohtimaan näitä asioita Lapset Jumalan valtakunnassa -työpajassa Metro-seurakunnassa la 25.11. klo 12-15. Vieraana Eva Sarsa, jolla on 20 vuoden kokemus lasten ja nuorten varustamisesta läheiseen suhteeseen Jumalan kanssa. 

 

Eva on johtanut Silmu-seurakunnassa lapsityötä, kun hänen kolme nyt jo aikuista lastaan olivat pieniä. Hän on palvellut mm. Parempi Avioliitto ry:n Pieksämäen leireillä vetämällä lapsille ylistystä, opettamalla ja vetämällä Luovan Rukouksen pajaa. Lisäksi hän on pitänyt perheille rukouspalveluvastaanottoa leirin aikana. Eva kuuluu kansainväliseen Children in Prayer -verkostoon, jonka jäsenet opettavat lapsia ja aikuisia rukouksesta. Lisäksi hän on Suomen Evankelisen Allianssin Lapsityön verkoston puheenjohtaja ja on Suomen Evankelisen Allianssin Lapsityön verkoston puheenjohtaja ja perustajajäsen. 

 

Marraskuusta 2016 lähtien Eva on toiminut Healing Rooms Finland ry:n lapsi- ja nuorisotyön vastaavana. Keväällä pidettiin lasten Healing Roomsin pilottikurssi ja syyskuussa julkaistiin käsikirja lasten Healing Rooms -työhön. Yhdistyksen oman toiminnan lisäksi sitä voivat myös seurakunnat ja järjestöt hyödyntää omassa toiminnassaan.

 

Lisätiedot osoitteesta: info(at)healingrooms.fi